| 
		| 1. | Re:Szilvas suti. (mind) | 32 sor |  (cikkei) |  
		| 2. | babapiskota (mind) | 10 sor |  (cikkei) |  
		| 3. | Re:omlett (mind) | 15 sor |  (cikkei) |  | 
 |  
		| + - | Re:Szilvas suti. (mind) | VÁLASZ | Feladó:  (cikkei) |  | 
Sziasztok Konyhasok!
Lemaradtam a Konyha olvasasaval, igy
most jutottam oda, hogy leirjam a receptet.
Szilvaslepeny :
cukor 5 dkg.
egesz tojas 1 db.
fahejas purcukor(hinteni) gond.form.
liszt 50 dkg.
margarin 17 dkg,
sutopor 1 cs.
szilva(magozott) 1 kg.
tej(osszegyurashoz) gond.form.
   Szilvaslepeny (Jo hazisutemeny)
50 deka lisztet deszkan elkeverunk 1 csomag sutoporral, majd
hozzagyurunk 17 deka margarint 1 egesz tojast, 5 deka cukrot es
annyi tejet, hogy lagyan gyurhato tesztat kapjunk.
A teszta nagyobb felet egyenletes vastagon , zsirozott tepsibe
tesszuk, erre 1 kg kimagozott es felbe vagott edes szilvat rakunk
ki egyenletes vastag retegben. Fahejas porcukorral boven meg-
hintjuk.
A teszta felretett reszet rahelyezve, tojassargajaval jol megkenve,
villaval tobb helyen megszurkaljuk es kozepes tuznel szep pirosra
sutjuk. Negyszegletes hosszu darabokra szeleteljuk es vanilias -porcukorral
boven  meghintjuk, (  igen olcso, gyors sutemeny.)
Udvozlettel:
           Irene
 |  
		| + - | babapiskota (mind) | VÁLASZ | Feladó:  (cikkei) |  | 
1.tiramisu alapja lehet
(sorba lerakva, nem tul eros kaveval leontve,
tojasfeherje habnak felverve,cukorral,
tojassargaja mascarpone jellegu sajttal,cukorral osszekeverve,
ebbe lazan belekeverve a feherje, piskotara raontve,kakaoporral beszorva)
2.vaniliapuding alapja lehet
(fagylaltos poharakba,talkakba lerakva,
raontve a fozheto,langyosra hult puding, a tetejere tejszinhab, es meg
minden, ami tetszik)
 |  
		| + - | Re:omlett (mind) | VÁLASZ | Feladó:  (cikkei) |  | 
Haliho!
A KONYHA 0921-ban irta  :
>Mostmar csak azt aruljatok el, hogyan kell omlettet sutni :))) Mert akkor
>rogton kiprobalnam Rezso csoda-toltott-omlettjet.
>
>zsani
>
>(> Rezso irta:
>> A sajtos tojasbol sutottem 5 vastag omlettet...)
Suss belole rantottat...
LOGOFF suhy   |  |