> Bekuldened a recepted a HIX KONYHA-ra?
> HIX KONYHA >
>
> Nem akarok onzo lenni es biztosan van jonehany olvaso, aki szivesen
> venne'.
Tehat halaszle csendi modra:
Vegy egy masfel-ketkilos pontyot megtisztitva, feldarabolva.
A fejet es a farkat 4-5 fej hagymaval, 2-3 cseresznyepaprikaval, 1
paradicsommal, soval feltesszuk foni. A halszeleteket es a belsoseget
besozzuk es allni hagyjuk.
Kb. masfel ora mulva a levet leszurjuk, a maradekot osszeturmixoljuk
(en a habverot hasznalom hozza) Ezt a masszat atpaszirozzuk egy
nagyobb luku tesztaszuron. Pirospaprikat taszunk a lebe izles szerint,
en szoktam egy-ket evokanal suritett paradicsomot is.
Ezutan beletesszuk a halszeleteket, nehany percig forraljuk es kesz.
Van aki tesztaval szereti. Elveszi a vad halizt es kulonleges lagy izt
ad a tanyerba csepegtetett 2-3 (nem tobb!) csepp citrom.
Korhely halaszle:
Az adag halaszlebe teszunk egy kanal mustart es egy kanal tejfolt,
baberlevelet, kicsit forraljuk.
Jo etvagyat!
csendi
www.csendes.de
www.altgerber.de
|
Sziasztok!
Ha mar szoba kerult a mascarpone, irjatok legyszives nehany receotet.
Kivancsi lennelek, ti hogyan csinaljatok pl. a tiramisut, es arra is, hogy
milyen egyeb finomsagokat keszitetek otthon e sajtbol.
Udv:
Prohaszka Miklos
_________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.
|