Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1495
Copyright (C) HIX
2003-05-14
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 grill (mind)  10 sor     (cikkei)
2 Rizs (mind)  5 sor     (cikkei)
3 Re: *** HIX KONYHA *** #1493 (mind)  15 sor     (cikkei)

+ - grill (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Haho,

Grillezo szezon leven (es elso evemet toltve egy onallo kertes hazban) sutogetu
nk. Eddig tarja, karaj ill. tengeri halfile kerult a racsra, otleteket keresek,
 hogy mivel erdemes meg probalkozni, hogyan pacoljunk, fuszerezzunk? A csulok e
szembe jutott, a majban mar nem vagyok tul biztos.

Udv,

Hegyvari Krisztian
+ - Rizs (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Helló !

Tudna valaki tanácsokat adni,hogy mivel lehetne kicsit a rizst izesíteni?
Én idáig főleg csak hagymát pirítottam és így főztem meg.
A válszokat előre is kösz mindenkinek.
+ - Re: *** HIX KONYHA *** #1493 (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Orulok a sikerednek Rezso. Szerintem sokszor az egyszerubb valtozat a finom.

Udv. Izabella



> =======================================================
> Felado :  [Romania]
> Temakor: Spaghetti bolognese ( 3 sor )
> Idopont: Sun May 11 06:44:55 CEST 2003 KONYHA #1493
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
> 
> Koszi Izabella a receptet, nagyon 
> finom lett, nagy sikerem volt vele.
> Rezso

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS