Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1511
Copyright (C) HIX
2003-06-03
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 csulok es palacsintateszta (mind)  16 sor     (cikkei)
2 dzsambalaja (mind)  7 sor     (cikkei)

+ - csulok es palacsintateszta (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok,

A hetvegen megtortent ama csuloknek grillezese, aki szereti a testesebb husokat
 annak ajanlom. Annyi a lenyeg, hogy a csulkot eloszor meg kell fozni (kezdjen 
el levalni a csontjarol), majd utana pacolni (en egy fokhagymas villampacba rak
tam be) es utana mehet a racsra. A bore nagyon szep ropogosra meg fog sulni, cs
ak be kell olajozni alaposan a racsot, mert ha nem, akkor ra is ragad egy picit
.

Kerdes: kelttesztabol palacsinta, hogyan? Felesegem amerikas eveiben raszokott,
 de mivel akkoriban meg csak fogyasztotta, nem tudja a receptjet, meg szeretnem
 lepni vele.

Udv,

Hegyvari Krisztian
+ - dzsambalaja (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!
Nemrég olvastam egy keveset a dzsambalaja nevű ételről (alapvetően 
rizs,amihez különféle zöldségeket kevernek), ami csak arra volt 
elegendő, hogy felkeltse érdeklődésem.Tudna-e valaki recepteket 
küldeni, és ami a fontos, hogy milyen fűszereket használnak hozzá? Az 
érdekelne igazán, hogy mitől lesz "dzsambalajás" és nem pusztán 
zöldséges rizs.Előre is köszönöm. Üdvözlettel:Judit

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS