Sziasztok,
már régóta próbálok kefírgombát szerezni, eddig még nem sikerült. aki tudna ebb
en segíteni kérem küldjön egy mailt a . nyugat-Magyarországo
n bárhol jó, elmennék érte.
előre is köszönöm.
kuul
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 148.117-182-adsl-pool.axelero.hu)
|
Ezt a receptet a Spektrum tv egyik musoraban lattam,
pontosabban A ket duci holgy cimu sorozatban. Nagyon finom.
Serpenyoben kb. 3 dkg disznozsirt felforrositunk, majd
beleszorunk 2 fej kockakra vagott voroshagymat. Kis
langon hagyjuk puhulni, kozben 6 db kozepes meretu fott
burgonyat kockakra vagunk, kisse megnyomkodjuk, hogy
jobban felszivja a zsirt, raszorjuk a hagymara, erre az
apro kockakara vagott kaposztat - mindegy, hogy milyen,
barmelyik fajta megfelel - tesszuk. Megsozzuk,
osszekeverjuk, tetejen elosztunk kb. 1 dkg zsirt, majd az
egeszet lenyomkodjuk es hagyjuk pirulni. Ha megpirult
megforgatjuk, ismet elosztunk a tetejen 1 dkg zsirt,
lenyomkodjuk, es hagyjuk pirulni. Ezzel kesz is.
En nem szoktam kockakara vagni a kaposztat, szerintem
sokkal egyszerubb, ha tokgyalun szeletelem fel.
Jo etvagyat hozza!
Agi
|