Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1177
Copyright (C) HIX
2002-06-03
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 gumi-gomboc (mind)  8 sor     (cikkei)
2 fuszeres olajak (mind)  23 sor     (cikkei)

+ - gumi-gomboc (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Tudja-e valaki hogyan, és miből lehet
Bajor burgonya-gombócot készíteni?
Amit a Bajorok a sülthúsok mellé szolgálnak
fel, finom szafttal, olyan félig fővetlen szerüség
(egymás között gumigombócnak hívtuk ezért :)  ) !

Köszönöm  szépen !
Gábor
+ - fuszeres olajak (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Tehat:

- egy kis tiszta uveget onts telef inom olivaolajjal, es tegyel bele egy ket
szettordelt cseresznyepaprikat, vagy
- tegy bele ket gerezd nagyobbra darabolt fokhagymat, vagy
- egy kis rozmaring agacskat, vagy
- 5-6 level friss bazsalikomot, vagy
- 10-15 sze, fekete borsot, vagy
- egy friss agacska tarkonyt, vagy
- akarmit, amit a fantaziad sugall es amire hasznalni akarod.

A lenyeg, hogy vagy egy het erleles utan tudod mar hasznalni..
Borecetet hasonlokeppen izesithetsz.

Udv. Izabella


> kedves konyhatunderek!
> tudja e valaki hogy kell kesziteni a pikans olajakat (peldaul a
csipospaprika k
> arikakat tartalmazo finomsagot)?
> varom az otleteket
> andi

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS