Mivel itt az USA-ban sajnos nem ismert a szaloncukor (vagy legalabbis mi meg
nem talalkoztunk vele), elhataroztuk, hogy itthon kellene kesziteni. De
sajnos nem tudjuk a receptet. Nehany eve Magyarorszagon olvastam, hogyan kell
kesziteni. Tudna valaki segiteni?
Szabo Anita
|
Sziasztok!
Napok ota ropkodnek a pulykak az Otthonban. Errol jutott
eszembe, hogy kaptam a minap a fonokomtol egy facant, es
mivel meg sohasem probaltam, nem is tudom mit keszitsek
belole (azt mondjak jo a levese, de nem kedvelem
kulonoskeppen a leveseket).
Nagyon halas lennek, ha valaki megosztana velem a
"facankeszites" rejtelmeit.
A masik keresem meg mindig a Gofri recept. Mar kertem
regebben is, de sajnos senki nem reagalt. Ugye van koztetek
olyan, aki ismeri mibol all, es hogyan kell elkesziteni a
tesztajat?
Udv Simi
|