Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 282
Copyright (C) HIX
1999-08-19
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 nemzeti konyhak (mind)  12 sor     (cikkei)
2 csevabcsicsa (mind)  11 sor     (cikkei)

+ - nemzeti konyhak (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok,

orulok, hogy tetszett a svajci etelekrol, jellegzetessegkrol szolo kis iras. 
Szivesen vallakozom arra, hogy a konyhaban megjelent, kulonbozo orszagok 
konyhai, fozesi szokasairol irt cikkeket osszegyujtom, rendszerezem, -s aki 
igenyt tart ra, annak termeszetesen elkuldom.

Aki szivesen leirna tapasztalatait, nosza! 
Ha arrol az orszagrol irnal, amely mar szerepelt, akkor se habozz, 
kiegesziteseket is szivesen olvasnam, olvasnank!

Tibor
+ - csevabcsicsa (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kedves Klementina,
ajanlom, probald ki, hogy tegy a csevabcsicsaba egy teaskanalnyi, jol
osszemorzsolt oreganot. Ha lehet frisset, de a szaritott is megteszi. Ezt a
szerbek - amikor atvettek az etelt a torokoktol - kisporoltak belole.
Egyebkent is, a szerb etelek nagyresze a kelet-meditteranbol szarmazik,
idokozben azonban a finomabb, arnyaltabb fuszerek helyett drasztikusabb
izeket kevertek belejuk. Az a tapasztalatom tehat, hogy ha az ember valami
balkani etelt foz, megeri, ha utana nez eredeti verziojanak, torok vagy arab
teruleten, es az ott hasznalatos fuszereket alkalmazza. Ugy sokkal jobbak.
Udvozlet,
Attila

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS