Sziasztok konyhasok !
Fokhagymas libacomb
Hozzavalok:
negy kisebb libacomb,
egy kanal zsir,
so,
egy fej hagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
torott bors,
majoranna,
paradicsompure egy kanallal.
A libacombokat megsozzuk, megborsozzuk, majorannaval meghintjuk es forro
zsirban minden oldalat kisse atpiritjuk, majd egy labosban felretesszuk.
A
zsirban, amelyben a libacomb sult, megfonnyasztjuk az aprora vagott hagymat,
a szetzuzott fokhagymat es raontjuk a combokra. Teszunk meg ra egy kanalka
paradicsompuret, es mindig keves vizet alaontve, fedo alatt, sajat zsirjaval
locsolgatva es neha megforgatva puhara sutjuk. Ekkor a fedot levesszuk
es
most mar pirosra sutjuk. Borban parolt kaposztaval talaljuk.
Szeretettel
Ilse
Képtáram: http://ilse.xfree.hu
|